Gekleurde lenzen

Een andere kijk op kleur

Mooie felblauwe ogen of een sprankelende reebruine oogopslag? Dat kan, met gekleurde lenzen!

Lenzen op maat…

Het ene oog is het andere niet. Bij het aanmeten van vormvaste lenzen worden de lenzen geheel op maat gemaakt. Vormvaste lenzen zijn vooral bij speciale oogafwijkingen een ideale oplossing.

Multifocus Game

De allerkleinste leesbril in een contactlens

Multifocus Game

Speel de multifocus game en ervaar hoe vaak je focust en hoe goed je in focussen bent.

De allerkleinste leesbril ter wereld

Multifocale Lenzen

De allerkleinste leesbril ter wereld

Een helder verhaal over multifocale lenzen. Iedereen die voor veraf én voor dichtbij een andere sterkte nodig heeft, kent het: bril-op, bril-af. Behoorlijk onhandig. Natuurlijk kunt u dan kiezen voor een multifocale bril. Dat is even wennen, maar die vervelende 'brillenswitch' is dan in elk geval niet meer nodig. Maar hoe zou u het vinden om niet meer afhankelijk te zijn van een bril? Denk dan eens aan multifocale contactlenzen!

Hybride lenzen

Hybride lenzen zijn lenzen met een vormstabiele (harde) kern en een zachte rand. Daardoor combineert deze lens de voordelen van een vormstabiele contactlens (perfecte gezichtsscherpte) en de voordelen van zachte contactlens (perfect comfort).

Multifocale lenzen

Voor dichtbij en veraf

Een multifocale lens (leeslens) heeft net als een multifocaal glas een verte- en een leesgedeelte. Deze lenzen zijn dus ideaal voor diegenen die een leesbril nodig hebben maar liever geen bril willen dragen. Multifocale lenzen zijn leverbaar als zachte lenzen en als vormvaste lenzen.

Nachtlenzen

Een verschil van dag en nacht!

De hele dag een scherp zicht zonder bril, lenzen of een laserbehandeling? Dat kan! Met nachtlenzen. Nachtlenzen worden tijdens de nacht (het slapen) gedragen en dan doen ze ook hun werk; het corrigeren van het zicht. Zonder dat de drager er iets van merkt.