5 goede redenen om nu voor je kinderen een afspraak te maken

Ook kinderen verdienen de beste oogzorg

5 goede redenen om nu voor je kinderen een afspraak te maken

Niet alleen de ogen van volwassenen worden in dit digitale tijdperk zwaar belast, ook die van kinderen. Oogartsen en onderzoekers waarschuwen voor de mogelijke gevolgen. Er zijn 5 redenen waarom je regelmatig ook de ogen van je kinderen moet laten controleren.

Voel de voordelen van onze Zorgpas

Gun je ogen de beste zorg

Voel de voordelen van onze Zorgpas

Je ogen zijn een kostbaar bezit dat de beste zorg verdient. Kies daarom voor de Zorgpas van Sven. Dan ben je verzekerd van optimale oogzorg en profiteer je bovendien van heel veel extra voordeel. En dat allemaal voor een zeer bescheiden bedrag per jaar. De Zorgpas

Dank jullie wel!

Dank je wel voor de bijdrage aan ons jubileum

Dank jullie wel!

We willen graag iedereen bedanken die heeft bijgedragen aan ons jubileum 1 en 2 februari. Onvoorstelbaar dat zoveel mensen de moeite hebben genomen om ons, op welke manier dan ook, te feliciteren.

Wij vieren Feest

1 en 2 februari vieren wij 12,5 jaar Sven voor ogen in Ruurlo.

Wij vieren Feest

De koffietafel staat al die jaren centraal in onze winkel. Veel verhalen zijn al verteld aan deze tafel, wij zijn ook benieuwd naar jullie verhalen en willen je vragen ze met ons te delen. Welkom aan onze koffietafel om je verhalen op te schrijven onder het genot van een kop koffie.